Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KORADO zve na FOR PASIV 2019

7. veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb přivítají pražské Letňany ve dnech 7. – 9. února 2019. Hlavním tématem letošního ročníku bude Život v pasivním domě. Produkty chytré a ekologické domácnosti v segmentu centrálních a lokálních větracích jednotek, otopných těles a konvektorů přestaví společnost KORADO ve výstavní hale 2 u stánku B16.

Život v pasivním domě bude tento rok hlavním tématem nejen na letošním veletrhu FOR PASIV. „Budovy s téměř nulovou spotřebou energie jsou v tuto chvíli velkým tématem. Napomáhá mu množství novinek, běžící dotační programy i nová legislativa, která bude nízkoenergetický standard u nově kolaudovaných domů vyžadovat. Těšíme se proto na projektanty i stavebníky, kteří se na nás na veletrhu FOR PASIV obrátí s jejich dotazy a projekty,“ říká produktový specialista společnosti KORADO, Martin Preclík.

Úsporná otopná tělesa, konvektory a nově i centrální rekuperace

KORADO je nejen tradičním českým výrobcem, ale i tradičním vystavovatelem na FOR PASIV. Na letošním veletrhu představí centrální rekuperace, lokální větrací jednotky, výhody konvektorů jako moderního a nízkoenergetického zdroje tepla i designové novinky ve svém portfoliu. „Zásadní novinkou uplynulého roku byl vstup společnosti ThermWet do skupiny KORADO, díky čemuž se naše produktové portfolio rozšířilo o centrální rekuperační jednotky. Nejen vytápění, ale nově i větrání s centrální rekuperací a udržení příznivého vnitřního mikroklimatu bude proto tématem i u našeho stánku,“ doplnil Preclík.


Více na www.korado.cz
KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama