Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Frigo 2 F-Zero - Elektrický zmrazovač trubek

Jednoduché, rychlé zmrazování nevyprázdněných potrubních vedení. Uzavřený oběh zmrazovacího média. Šetrné k životnímu prostředí. Pro opravy a rozšiřování potrubních systémů.

Vysoký tepelný výkon, např. ¾" ocelovou trubku za pouhých 9 min. Obzvláště úzké, patentované zmrazovací hlavy, v mžiku namontované. Zobrazení teploty LCD-digitálním teploměrem.

Výhoda systému

Jen jeden zmrazovač trubek pro celý pracovní rozsah do 2". Zmrazovací hlavy z jednoho kusu pro hlavní pracovní rozsah Ø ¼ – 1" resp. Ø 15 – 35 mm, nejsou nutné žádné redukční vložky. Podpora přenosu chladu jen prostřednictvím postřiku vodou. Vždy čisté zmrazovací hlavy, nejsou nutné žádné pasty/mazání.

Uzavřený oběh zmrazovacího média

Elektrický zmrazovač s uzavřeným oběhem zmrazovacího média. Nepoškozuje životní prostředí. Použitelný kdekoli, i v uzavřených prostorách. Zmrazovací médium R-290. Vysoký tepelný výkon. Ideální i pro delší opravy.

REMS Frigo 2 F-Zero – elektricky zmrazit místo vyprázdnit. Super rychle do 2
REMS Frigo 2 F-Zero – elektricky zmrazit místo vyprázdnit. Super rychle do 2"

Konstrukce

Robustní, kompaktní. Obzvláště úzké zmrazovací hlavy a kolmo k trubce vedoucí hadice na zmrazovací médium umožňují pracovat i v úzkých místech a skulinách. Jednostranné a oboustranné zmrazování možné.

Zmrazovací agregát

Velmi tichý chod. Zmrazovací agregát, 430 W, v pevném krytu z ocelového plechu s postranními větracími mřížkami pro optimální cirkulaci vzduchu. Nahoře se nacházející dobře přístupný, velký prostor pro hadice a příslušenství. Hmotnost jen 23 kg. Dobře přenosný.

Zmrazovací hlavy

Obzvláště kompaktní zmrazovací hlavy s geometricky speciálně vytvořenými prohlubněmi pro nasazení na různé průměry trubek (Patent EP 1 108 944, Patent US 6,434,952). Výjimečně úzké, jen 50 mm široké. Použitelné kdekoli, i na úzkých místech. Všechny velikosti trubek od Ø ¼–1" příp. Ø 15–35 mm lze zmrazovat s jednou zmrazovací hlavou. Zmrazovací vložky pro zbylý pracovní rozsah do Ø 2", 60 mm. Upínací pásky s uzávěrem na bázi suchého zipu pro jednoduchou a rychlou montáž zmrazovacích hlav na trubku, bez nářadí.

Hadice na zmrazovací médium

Ohebné, extra dlouhé hadice s chladivem z proti otěru odolného syntetického kaučuku pro velký pracovní rádius.

LCD-digitální teploměr

LCD-digitální teploměr se svěrným držadlem, pro přesné zobrazení teploty přímo na zmrazovaných místech.


 
 
Reklama