Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proběhl tradiční Topenářský ples AOVV

Díky podpoře partnerů, sponzorů i dárců tomboly se podařila nádherná, plně obsazená společenská akce s vynikajícím doprovodným programem.

Dne 23. února 2019 Asociace odborných velkoobchodů a výrobců technických zařízení budov z.s. pořádala v brněnském hotelu Voroněž již tradiční Topenářský ples. Díky podpoře partnerů, sponzorů i dárců tomboly se podařila nádherná, plně obsazená společenská akce s vynikajícím doprovodným programem.

Zájem o letošní ples byl opravdu veliký. Zúčastnili se ho význačné osobnosti z oblasti energetiky a topenářství a zástupci významných velkoobchodů, výrobců a realizačních firem. V reprezentativním prostředí panovala skvělá nálada a vznikl prostor pro navázání nových přátelských kontaktů.

V rámci programu plesu, bylo uskutečněno předání ceny AOVV „Energetický projekt roku 2018“. Toto ocenění získal elektrodový kotel ve výtopně Červený mlýn. Cenu převzali: investor projektu - Teplárny Brno, a.s., a realizátor projektu – TENZA, a.s. Část z výtěžku plesu byla použita jako dar pro charitativní účely. Konkrétně pro podporu práce s dětmi a jejich rozvoj, Nadačnímu fondu KROUŽKY DĚTEM.

Fotogalerie, kterou připojujeme, je připomínkou pro účastníky plesu a motivací pro ty, kteří svoji účast na následujícím Topenářském plese zvažují.

Mrzí nás, že jsme museli mnoho zájemců odmítnout. Příště, i díky Vaší podpoře, uděláme ples větší a ještě lepší. Už teď se těšíme na shledání s Vámi v příštím roce na Topenářském plese 2020, a to dne 29. února 2020.








ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.
logo ASOCIACE OBCHODU VODA - TOPENÍ z.s.

ASOCIACE OBCHODU VODA – TOPENÍ z.s. je sdružení odborných velkoobchodů v oblasti technických zařízení budov, respektujících zájmy zákazníků, garantujících kvalitu prodávaných výrobků a odbornost vlastního personálu.

 
 
Reklama