Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspěšné rozšíření působnosti společnosti Taconova

Komfortní a vysoce efektivní řešení, která šetří zákazníkům čas a náklady – věrná tomuto heslu vyvíjí společnost Taconova své výrobní a servisní portfolio neustále dál.

Nedávno rozšířil podnik specializovaný na inteligentní techniku pro budovy své působení o nový úsek čerpací techniky. To je provázeno obsáhlým přepracováním prezentace společnosti na trhu. Nové názvy výrobků, atraktivní balení, moderní webové stránky a nové brožury – vše v čerstvém designu.

Díky sloučení se společností Taco Family of Companies má nyní firma Taconova v portfoliu také vysoce účinná oběhová čerpadla, která se již na trhu úspěšně a dlouhodobě osvědčila. „Ze čtyř je nyní pět,“ vysvětluje Ralph Seewald, CEO společnosti Taconova. „Čerpací technika rozšiřuje stávající oblasti hydraulického vyrovnávání, plošného vytápění, systémové techniky a armaturní techniky. Využili jsme to jako příležitost k dalšímu vývoji našeho působení na trhu – jak analogovému, tak i digitálnímu,“ dodává Seewald.

Nové názvy výrobků a prodejní podklady

Stávající sortiment čerpadel Taco se s okamžitou platností prezentuje pod novým názvem a v novém atraktivním balení. Úplně nová čerpadla kromě toho nabízejí inteligentní funkce a zajímavé prvky. O všech přednostech vysoce účinných oběhových čerpadel se podrobně dočtete v nové ucelené brožuře čerpadel, kterou společnost Taconova prezentovala přesně v den konání veletrhu ISH. Nový Katalog 2019 obsahuje vedle všech ostatních výrobních novinek a aktualizací nyní také kompletní sortiment čerpadel a k dispozici jsou rovněž aktualizované ceníky.

Nové webové stránky se zaměřením na servis

„Mimo to pracujeme s vysokým úsilím na našich nových webových stránkách,“ doplňuje Ralph Seewald. V podobě nové virtuální vizitky by společnost Taconova chtěla ještě zvýšit úroveň servisních služeb a vést zákazníka s co nejmenším počtem kliknutí k požadovaným informacím. Moderní, sympatický design zaručuje vizuální zážitek a praktické funkce pro jednoduché ovládání. „Náš slogan ‚Comfort Solutions‘ by neměl být nakonec žádným planým slibem,“ zdůrazňuje Seewald. „Zůstáváme stále v pohybu a těšíme se na úspěšný rok 2019.“
Nové ceníky pro rok 2019 jsou k dostání ve všech jazycích.
Nové ceníky pro rok 2019 jsou k dostání ve všech jazycích.

Taconova Group AG
logo Taconova Group AG

Dovozce techniky Taconova Group AG - hydraulické vyvažovaní, rozdělovače a termoregulace, směšování, separace plynů, měření průtoku, solární ohřev, zónové ventily, kulové servokohouty, předávací stanice na nabíjení zásobníků a přípravu teplé vody.

 
 
Reklama