Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní elektrická tělesa E-ARTE a E-SAGA

Představujeme novinky ze sortimentu ISAN, které přinášejí spojení trendů, designu a inovací. Nová moderní elektrická tělesa E-ARTE a E-SAGA

Série "E" přímotopné elektrické radiátory ISAN
E - Elektrický, Ekologický, Ekonomický

Při výstavbě, rekonstrukci a investicích do bydlení uvažujete o budoucnosti, plánujete a spolu s odborníky hledáte optimální řešení i pro topný systém. My plánujeme s Vámi, a proto vyrábíme elektrické radiátory pro Vaše pohodlí. Radiátory ze série "E" reprezentují budoucnost vytápění.

Elektrický radiátor E-ARTE

Vertikální elektrický radiátor pracuje s novou technologií ohřevu. Pro jeho funkčnost je zapotřebí pouze připojení do elektrické zásuvky. Přenos tepla zajišťuje topná fólie, která rovnoměrně prohřívá celou plochu tělesa. Maximální povrchová teplota je z důvodu bezpečnosti omezena na 60°C.

Elegantní elektrický radiátor se zaoblenými tvary je možné potisknout vlastním motivem nebo osadit až dvěma zaoblenými madly z leštěného nerezu. Samozřejmostí je bohatý výběr barevného provedení.

Pohodlné ovládání elektrického tělesa zajišťuje plně programovatelný termostat s LED podsvícením.

Elektrický radiátor E-SAGA

Extra tenký elektrický radiátor, který nevyžaduje zapojení do centrální otopné soustavy. Pro jeho funkčnost je zapotřebí pouze připojení do elektrické zásuvky. Přenos tepla je zajištěn pouze topnou fólií bez obsahu kapaliny v radiátoru.

Moderní hranaté provedení ve spojení s velkou plochou přinese teplo do předsíní, obývacích pokojů, vstupních hal, ale i na místa, kde není možné využít jiného zdroje tepla. Stane se tak funkčním designovým prvkem interiéru s bohatým výběrem barevného provedení. Vynikne jak v metalických barvách, tak v barvách se strukturovaným povrchem. Těleso je navíc možné potisknout motivem dle vlastního výběru a osadit nerezovými madly z broušeného nerezu.

Pohodlné ovládání elektrického tělesa zajišťuje plně programovatelný termostat s LED podsvícením.


ISAN Radiátory s.r.o.
logo ISAN Radiátory s.r.o.

Jsme český výrobce radiátorů působící na trhu již od roku 1953. Naše široké portfolio výrobků zahrnuje designové a koupelnové radiátory Melody, podlahové konvektory Termo, článkové radiátory Atol, lamelové a sálavé konvektory Exact, žebrové radiátory ...

 
 
Reklama