Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce na tepelná čerpadla aroTHERM monoblok

Do konce listopadu lze využít nabídky zvýhodněných sestav tepelných čerpadel aroTHERM monoblok se slevou až 35 000 Kč.

Tepelná čerpadla Vaillant aroTHERM monoblok jsou konstruována jako kompaktní jednotky, které se umísťují do venkovního prostoru, nejlépe v těsné blízkosti vytápěného objektu. Jejich konstrukce a vysoký stupeň výbavy dovolují vyhovět drtivé většině požadavků navrhovaných i stávajících otopných soustav. Ovládání tepelného čerpadla Vaillant aroTHERM je přehledné a nenáročné na obsluhu. Tato tepelná čerpadla v provedení vzduch/voda navíc vynikají snadnou instalací. Venku umístěné tepelné čerpadlo aroTHERM monoblok je dle požadavku propojeno s technologií uvnitř objektu. V nabídce je celá řada originálního příslušenství, které významně zkracuje dobu instalace.

Tepelné čerpadlo aroTHERM monoblok nabízíme nyní navíc ve vybraných sestavách za zvýhodněné ceny včetně prodloužené záruky a uvedení do provozu.

Více informací o probíhající akci najdete zde.


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama