Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezproblémová integrace, spolehlivost a intuitivní design

Nová nabídka čidel vychází z dlouholetých zkušeností a odborných znalostí firmy Belimo v odvětví TVK a je projevem naší snahy nabídnout našim zákazníkům vždy přidanou hodnotu.

Inovativní design umožňuje jednoduchou montáž a bezproblémovou integraci pro zajištění optimálního systémového řešení.

Bezproblémové

Čidla byla koncipována pro bezproblémovou spolupráci se všemi důležitými systémy automatizace budov a přitom zaručení optimálního výkonu a energetické efektivity.

Spolehlivé

Známá vysoká kvalita firmy Belimo zaručuje spolehlivé a přesně měřené hodnoty v celém cyklu životnosti budovy. Velmi robustní čidla mají záruku 5 let a odpovídají požadavkům NEMA 4X / IP65.

Intuitivní

Pro montáž a uvedení do provozu postačuje díky promyšlenému designu jen málo kroků. Odnímatelná montážní deska slouží také jako vrtací šablona. Díky konstrukci zacvakávacího krytu a také zasunovacím svorkám se montáž provádí zcela bez nářadí.


BELIMO CZ spol. s r.o.
logo BELIMO CZ spol. s r.o.

U firmy Belimo naleznete technologii pohonů a ventilů pro topení, větrání a klimatizaci za prvotřídní poměr ceny a výkonu. Servopohony pro topení, větrání a klimatizaci. Servopohony pro požární a odkuřovací klapky. Regulátory průtoku vzduchu. Regulační ...

 
 
Reklama