Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hledáte náhradu za kotel s výkonem 6–10 kW?

Máme pro vás řešení – od ledna 2020 znovu uvádíme na trh varný spotřebič s výměníkem typ 9106 určený k etážovému vytápění i vaření.

Varný spotřebič s výměníkem KVS MORAVIA typ 9106 získal certifikát, kterým splňuje požadavky na EKODESIGN lokálních topidel na tuhá paliva (2015/1185) a bude možné ho provozovat i po roce 2022.

Tato inovovaná varianta má větší spalovací komoru a je konstruována na topení dřevem a dřevěnými briketami s ručním přikládáním. Neobsahuje žádné složité elektronické prvky a její obsluha je jednoduchá.

Výrobek je opatřen varnou plotnou, která při provozu hřeje po celé ploše a je určená k vaření, případně ohřívání pokrmů. Spotřebič může vytápět prostor, v němž je umístěn. Teplovodní výměník je schopen vytápět další místnosti pomocí radiátorů, případně ohřívat vodu v bojleru. Varný spotřebič s výměníkem TYP 9106 je možné zapojovat do uzavřeného systému ústředního vytápění s expanzomatem nebo do otevřeného systému s expanzní nádrží.


KVS EKODIVIZE a.s.
logo KVS EKODIVIZE a.s.

KVS EKODIVIZE a.s., závod Dvorce, český výrobce domácích spotřebičů značky KVS MORAVIA – sporáků a kamen na pevná paliva. Tyto spotřebiče pracují na principu spalování pevných paliv, především dřeva a dřevěných briket, více na: www.kvs-moravia.cz

 
 
Reklama