Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kotle HAMONT – spolehlivé řešení vytápění dřevní biomasou

Investoři, projektanti, pojďte do toho s námi! Nespokojujte se jen s projekty vytápění na zemní plyn či s návrhy nákladných tepelných čerpadel. Nyní je čas se pustit i do řešení vytápění na dřevní biomasu.

Existuje spousta míst v republice, kde plyn není a nikdy nebude a spalování uhlí se razantně omezuje. Trh a zásobování dřevní štěpkou či drceným dřevem je na vzestupu a byla by škoda nevyužít tohoto dlouhodobého potenciálu i s ohledem na dostupnost a cenu. Je to řešení vhodné pro stolařské dílny, bytové domy, školy či větší projekty CZT v obcích.

Variabilita paliv u kotlů HAMONT je v nabídce na českém trhu ojedinělá a je možné ji měnit podle možností provozovatele. Naše technické oddělení spolupracuje při navrhování záměru i konkrétního řešení biomasové kotelny. Společně to vyřešíme!


CSTfire s.r.o.
logo CSTfire s.r.o.

Výroba a prodej teplovodních automatických biomasových kotlů na štěpku, pelety, hobliny, měkké brikety, drcené dřevo zn. HAMONT 40 - 500 kW. Vysoká účinnost, GSM modul, dotykový displej, vzdálený přístup, ekonomika provozu.

 
 
Reklama