Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

X-net C17 Klett systém: Jednoduchá a rychlá pokládka bez použití nářadí

Díky podlahovému systému x-net C17 Klett potvrzuje Kermi svoji pozici jako dodavatel kompletního sortimentu v oblasti plošného vytápění a chlazení, který je vhodný pro každou stavební situaci.

Klett systém x-net C17 vyniká rychlou, flexibilní pokládkou a maximální fixací trubek. Pro jeho položení není zapotřebí žádného nářadí.

Klett systém x-net C17 je systém plošného vytápění/chlazení vhodný pro mokrý potěr. Pokládku systému lze provést jednoduše pouze jednou osobou. Upevnění trubek probíhá na základě fixační techniky známé z textilního průmyslu. Díky speciálnímu vlizelínu a mikroozubení na upínací pásce Klett vzniká extrémně velká soudružnost trubky s deskou.

Jednoduchá a rychlá montáž

Velkoformátová role Klett s plochou o velikosti 10 m2 zaručuje rychlou pokládku. Přebytečné či zbývající kusy lze dále zpracovat. Potisknutý rastr o velikosti 5,5 cm slouží jako pomůcka při řezání izolační desky.

Fixace trubek bez použití nářadí

Pro dokonalou pokládku bez použití nářadí je zapotřebí pouze izolační role systému a osvědčená 5vrstvá PE-Xc trubka se suchým zipem (16 x 2 mm). Role systému x-net C17 Klett je dodávána ve speciálním kartonu pro možné bezdrátové odvíjení přímo z dodaného balení. Takto je roli efektivně zabráněno v ulpívání už od samotného začátku jejího odvíjení. Podle potřeby je délka trubek k dostání od 240 a 600 m.

Díky enormní přídržné síle trubek a jejich vysoké pružnosti je možné realizovat také úzké ohyby trubek při jejich pokládání. Pro úpravy pokládky lze trubku opakovaně snadno odejmout a bez ztráty přídržné síly znovu opět položit.

 
 
Reklama