Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

MeiFlow Top S - inovativní předávání tepla a chladu snadno a efektivně

Meibes MeiFlow Top S nabízí maximální variabilitu a použití. Jako propojení mezi zdrojem a okruhem pro předávání tepla jsou čerpadlové skupiny nezbytné pro efektivní předávání tepla v budovách.

Inovativní předávání tepla a chladu snadno a efektivně

  • Použití pro rozvod tepla a chladu
  • Přívod a zpátečku lze měnit (vlevo/vpravo) díky univerzálnímu 3-cestnému směšovači
  • Varianta s magnetickým odlučovačem nečistot pro větší ochranu systému
  • Široká nabídka variant pro různé druhy použití
  • Vysoce moderní a atraktivní design

Vždy správné řešení
Meibes MeiFlow Top S je ta správná čerpadlová skupina pro váš projekt. Nabízí maximální variabilitu a použití. Jako propojení mezi zdrojem a okruhem pro předávání tepla jsou čerpadlové skupiny nezbytné pro efektivní předávání tepla v budovách. MeiFlow Top S pro topné a chladicí systémy je k dispozici v různých provedeních specifi ckých pro konkrétní aplikaci a nastavuje tak nové standardy funkčnosti.

Red Dot Award
Společnost Flamco, která se řídí vlastní strategií výroby energeticky účinných a udržitelných technických systémů díky inovacím, s hrdostí oznamuje, že naše nejnovější generace čerpadlových skupin, Meibes MeiFlow Top S, získala cenu Red Dot Award v kategorii produktového designu.

Takové ocenění potvrzuje naši filozofii o designu prostřednictvím inovací, kde můžeme dosáhnout skvělého designového cítění spolu s funkčností při zachování kvality, udržitelnosti a cenové dostupnosti.


Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama