Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Flamco a Comap Vás zvou na první virtuální TZB veletrh v Slovenské a České republice

Společnosti FLAMCO a COMAP tvoří klastr Hydronic Flow Control nizozemské průmyslové skupiny Aalberts. Společně Vás zveme na první virtuální veletrh TZB expo, který bude probíhat ve dnech 23. – 26. 2. 2021.

Veletrh bude probíhat kompletně online a náš obchodní tým Vám bude k dispozici na našem online chatu. Na veletrhu Vám představíme řadu novinek z našeho sortimentu, takže se máte na co těšit.

Z dílny Meibes a Flamco představujeme novinky ze sortimentu čerpadlových skupin a automatů:

  • „MeiFlow Top S“ Inovativní předávání tepla a chladu snadno a efektivně,
  • „Flamcomat G4“ čerpadlová expanzní jednotka pro snadné udržování pracovního tlaku.
  • Snížení nákladů na energii je prioritou všech. Společnost COMAP každý den reaguje na tuto výzvu a nabízí ucelenou řadu termostatických ventilů a hlavic.

MeiFlow Top S

  • Meibes MeiFlow Top S je ta správná čerpadlová skupina pro váš projekt. Nabízí maximální variabilitu a použití. Jako propojení mezi zdrojem a okruhem pro předávání tepla jsou čerpadlové skupiny nezbytné pro efektivní předávání tepla v budovách. MeiFlow Top S pro topné a chladicí systémy je k dispozici v různých provedeních specifických pro konkrétní aplikaci a nastavuje tak nové standardy funkčnosti.

Flamcomat G4

  • Flamcomat G4 je čerpadlem ovládaná automatická expanzní jednotka, která účinně udržuje pracovní tlak celého systému vytápění nebo chlazení a odstraňuje plyn z média. Tvorba plynu v systému totiž může způsobovat hromadění nečistot, korozi a opotřebení, což vede k poruchám a snížení účinnosti. Investice do zařízení Flamcomat G4 znamená sázku na jistotu.

Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama