Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Začněte rok 2021 přispěním k ochraně klimatu!

Za každý odlučovač XStream, daruje Flamco částku na dva projekty vodních elektráren v Brazílii. Částka je založena na snížení emisí CO2, kterého mohou odlučovače ročně dosáhnout v topných systémech.

Dvojnásobné snížení emisí CO2
Za každý odlučovač XStream, který prodáme, daruje Flamco částku na dva projekty vodních elektráren v Brazílii pro trvalou udržitelnost. Částka je založena na snížení emisí CO2, kterého mohou prodané odlučovače ročně dosáhnout v topných systémech. Tímto způsobem dvojnásobně snižujeme emise CO2!

Dar pro dva projekty vodních elektráren
Podporujeme dva projekty malých vodních elektráren v brazilském státu Rio Grande do Sul. Tyto vodní elektrárny pomáhají snižovat emise skleníkového plynu. Jako projekt mají certifikát od UNFCCC (United Nations Framework Convention on Climate Change - Rámcová úmluva OSN o změně klimatu) podle Kjótského protokolu Rámcové úmluvy OSN o změně klimatu.

Ekologický přínos
Tyto dvě elektrárny podporované společností Flamco jsou trvale udržitelné mnoha způsoby. Generují obnovitelnou energii bez jakéhokoli negativního vlivu na životní prostředí a díky využívání přirozených vodních koryt nezpůsobují žádné škody na půdě, rostlinstvu, zvířatech nebo jiných vodních zdrojích.

Účinnost Flamco XStream
Odlučovače vzduchu a nečistot Flamco XStream ušetří až 15 procent energie a snižují tak emise oxidu uhličitého (CO2). Centrální topné systémy jsou díky nim nejen účinnější a efektivnější, ale odlučovače také snižují emise skleníkového plynu. Roční snížení emisí CO2 může dosáhnout ekvivalentu 300 kg CO2 v jedné domácnosti. Toto snížení emisí CO2 odpovídá 20 % emisí CO2 způsobovaných roční spotřebou elektřiny v domácnosti.

Více informací


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama