Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytápění a větrání Schiedel nyní se slevou 20 000 Kč

V letošním roce plném nejrůznějších turbulencí se Schiedel rozhodl svým zákazníkům vyjít vstříc a nabídnout jim své nejmodernější vlajkové lodě v komplexním balíčku za výhodnou cenu.

Zákazník tak získá komínový systém s integrovanou krbovou vložkou Kingfire a řízené větrání s rekuperací tepla KombiAir se slevou 20 000 Kč. Schiedel navíc vypracuje projektovou dokumentaci k větrací jednotce, případně zajistí i kvalifikovanou montáž.

Ekologické vytápění na míru

Schiedel již před lety vstoupil na trh s komínovými systémy s integrovanou krbovou vložkou pod názvem Kingfire, vyráběnými na míru každé stavbě. Nejenže zákazník nemusí díky tomuto výrobku obcházet dva různé dodavatele, ale navíc je celý systém dovezen na stavbu vcelku a instalace je otázkou doslova několika desítek minut. Jediným předpokladem je přítomnost jeřábu na stavbě. Kingfire řeší nejen odvod spalin od spotřebiče, ale rovněž i přívod vzduchu potřebného k hoření samostatnou šachtou zabudovanou v komínovém systému. Je tedy vhodný i do nízkoenergetických a pasivních domů postavených podle současných přísných kritérií na těsnost obálky domu. Produkt Kingfire je populární i díky polovičním nárokům na prostor oproti běžnému zděnému komínu a samostatně stojícím krbovým kamnům.

Moderní domy se bez sofistikovaného větrání neobejdou

Dnes již nezbytná větrací jednotka s rekuperací tepla KombiAir, kterou od loňského roku Schiedel nabízí i českým zákazníkům, vyniká nejtišším chodem ze všech podobných produktů nabízených na našem trhu a zajišťuje dostatečný přísun čerstvého vzduchu moderním utěsněným domům. Rekuperační jednotky Schiedel s komfortním, intuitivním a uživatelsky přívětivým ovládáním disponují certifikátem z institutu Passive house v Darmstadtu. Díky 95% účinnosti rekuperace tepla se jednotka KombiAir rovněž řadí k tomu nejlepšímu, co je možné na našem trhu pořídit.

Více informací


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama