Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AV EQUEN rozšiřuje „Knihovnu znalostí“ o instruktážní videa

Dynamicky se rozvíjející společnost AV EQUEN stále více naplňuje slogan „...více než čekáte“. Svoji informačně rozsáhlou internetovou „knihovnu znalostí“ postupně doplňuje o instruktážní videa.

Instalatéři, projektanti či koncoví uživatelé nejen na webové adrese av-equen.cz, ale i na sociálních sítích a YouTube kanálu AV EQUEN naleznou krátká, přehledná a dostatečně názorná návodová videa. V aktuální první vlně se videa týkají především návodů na měření základních parametrů kvality vody - jak změřit koncentraci inhibitoru, hodnotu konduktivity a pH kapalin či tvrdost různě upravené vody.

„Tvorba vlastních instruktážních videí reaguje na žádosti a potřeby našich zákazníků nejen z řad instalatérů. Staly se součástí rozsáhlé „Knihovny znalostí“, která je volně dostupná na doméně av-equen.cz, a vhodným způsobem doplňují textové a grafické návody prezentované v rámci našeho webu i jednotlivých produktových listů. První reakce na ně nás utvrzují v tom, že přispívají k urychlení práce s našimi produkty a pomáhají k rychlé orientaci v této problematice. V realizaci návodových videí hodláme nadále pokračovat, neboť široké portfolio našich služeb a produktů nabízí množství vhodných témat k zachycení a zveřejnění,“ informoval Ing. Vladislav Hoša, obchodní ředitel společnosti.

Instruktážní videa AV EQUEN naleznete na adrese https://www.av-equen.cz/skupiny_produktu/instruktazni-videa/.

Více informací

 
 
Reklama