Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelné čerpadlo MINI+ cílí na vytápění starších nemovitostí

Tepelné čerpadlo MINI+ rozšiřuje od června 2021 produktovou řadu společnosti NEOTA CZ. Je vhodné zejména pro vytápění ve starších domech, které procházejí rekonstrukcí topného systému.

Silnější bivalentní zdroj o výkonu 10 kW pokryje vyšší tepelné ztráty starších nemovitostí a zajistí tepelný komfort i v případě extrémního počasí. Nový výrobek má moderní displej pro komfortnější obsluhu čerpadla a je možné ho také ovládat pomocí mobilní aplikace SimplyNeo. Ohřev teplé vody je v případě MINI+ externí.  

"Vycházíme vstříc klientům, kteří chtějí modernizovat starší domy a využít pro jejich vytápění ekologický zdroj, na jehož pořízení mohou žádat o státní dotaci," shrnul přínosy nového produktu obchodní ředitel Martin Husák. Navíc je tepelné čerpadlo MINI+ vhodné pro vytápění nemovitostí, které již mají vybavené kotelny. Některé technologie se dají při napojení čerpadla do topného systému využít.

V produktové řadě tepelných čerpadel společnosti NEOTA CZ stojí MINI+ mezi čerpadlem MINI, které nemá bivalentní zdroj a mezi plně vybaveným NeoRé TG, které je vhodné jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce.

Partneři již mohou koupit na www.neotashop.cz.

Vše o tepelném čerpadle NeoRé MINI+


NEOTA CZ s.r.o.
logo NEOTA CZ s.r.o.

Vyrábíme invertorová tepelná čerpadla vzduch-voda pod značkou NeoRé. Jsme průkopníci stropního topení a chlazení. Provádíme instalaci vytápění domu od návrhu po realizaci. Na naše tepelná čerpadla můžete získat dotace. Poradíme vám, jak na to!

 
 
Reklama