Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FRÖLING nabízí novou řadu peletových kotlů PECO

Špičkové peletové kotle FRÖLING nové řady PECO aktuálně v akčních paketech se zásobníky pelet CUBE BOX za zajímavé ceny!

Aktuální nabídka rakouských peletových kotlů FRÖLING se ve spektru výkonů od 15 do 35 kW rozšířila o novou řadu PECO, která nabízí špičkovou kvalitu standardní řady PE1 PELLET v ekonomicky úspornější variantě. Rozdíl oproti řadě PE1 spočívá u řady PECO v nahrazení plně automatického systému čištění výměníku tepla poloautomatickým systémem, obnášejícím občasný úkon pomocí mechanické páky umístěné na kotli, propojené se speciálním čistícím systémem WOS, obdobným a snadným způsobem jakým FRÖLING řeší pohodlné čištění výměníku tepla také u kotlů na dřevo.

Řada PECO nabízí plně automatický provoz s pneumatickou dopravou pelet ze zásobníku CUBE BOX, který je nabízen v paketu s kotlem ve velikostech pro 330 kg pelet, respektive 500 kg.

Řada PECO nabízí přednosti všech kotlů FRÖLING: velmi vysokou účinnost s řízením spalování lambda sondou a automatickou regulací přívodu vzduchu, maximální provozní bezpečnost díky dvojité klapce, konektivitu a dálkové ovládání např. přes mobilní aplikaci. Peletové kotle FRÖLING jsou konstrukčně vhodné i pro nízkoteplotní systémy a není proto nutné hlídání teploty vratné vody! 

Více informací


S WHG s.r.o. - kotle Fröling pro ČR a SR
logo S WHG s.r.o. - kotle Fröling pro ČR a SR

Fröling = automatické kotle na biomasu pro spalování dřeva, pelet, štěpky a odpadu z truhlářské výroby (piliny, hobliny apod.). Veškeré kotle Fröling splňují emisní třídu 5. Kotelny na biomasu 5 až 5000 kW, mobilní kontejnerové provedení 5 až 2000 kW. Více ...

 
 
Reklama