Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vaillant nyní komunikuje s Loxone

Výrobky Vaillant mohou nově komunikovat s ostatními propojenými výrobky Loxone, a to díky otevřenému síťovému protokolu EEBUS pro inteligentní spojení různých platforem v propojené domácnosti.

Tímto spojením lze ovládat veškeré dostupné komponenty v jedné aplikaci Loxone App, jako je např. regulace vytápění a přípravy teplé vody, ovládání osvětlení, žaluzií a mnoho dalšího. 

Hlavním přínosem je spolupráce všech komponent v takovém rozsahu, aby dosáhly maximální efektivity. Inteligentní žaluzie pomáhají vytápět a chladit budovu díky údajům o slunci, poloze a vnitřní teplotě. Na základě výkonu FVE je pak třeba možné spínat ohřev teplé vody atd.

Pro inteligentní spojení různých platforem v propojené domácnosti, tzv. smart home, musí topný systém Vaillant obsahovat internetovou komunikační jednotku VR 921.

Více informací


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama