Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Radiátory v elektrickém provedení zpříjemňují celoročně klima každé koupelny

Koupelnová otopná tělesa prezentovaná na trhu v kreativním designu získávají ve firmě ELVL efektivní přidanou hodnotu spojenou s nabídkou nejen celoročního využívání radiátoru pro sušení ručníků.

Koupelnová otopná tělesa již více jak 30 let působí v bytové i občanské výstavbě svou pestrostí designových řešení. Svými užitnými vlastnostmi obsadila koupelny a další podobné prostory nejen v teplovodních soustavách vytápění, ale pronikla i v samotném elektrickém provedení. Na této široké nabídce se podílí firma ELVL svým technicky navrženým, ekonomicky efektivním a patentově chráněným provedením elektrické části koupelnových radiátorů.

Zákazník má příležitost si vybrat z této široké nabídky funkčně a designově optimální provedení koupelnového radiátoru, splňující požadavky kladené příslušnými technickými předpisy pro současnou výstavbu včetně výstavby inteligentních budov.

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama