Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Drienovská Nová Ves projekt NIDUM

Začíná topná sezona a plánované spuštění otopných soustav při kontrole ukáže jejich aktuální stav. V některých případech bude nutné provést první nezbytné rekonstrukce.

Také na Slovensku se začínají při realizaci bytových projektů uplatňovat osvědčené technologie z Rakouska, Německa a dalších zemí, které mají zkušenosti s realizací centrálních zdrojů tepla pro rodinné domy.

V rámci probíhající výstavby v Drienovské Nové Vsi  NIDUM bylo rozhodnuto realizovat centrální zdroj vytápění pro 80 rodinných domů a dvojdomů. Centrální zásobování teplem zajistí tepelnou pohodu pro obyvatele a jejich domácnosti. V každém domě bude instalován pouze malý výměník tepla pro výrobu teplé vody. Samotné teplo se bude vyrábět v centrální plynové kotelně.

Potrubí pro 80 domů a dvojdomů se postupně realizuje z plastových flexibilních předizolovaných trubek NRG AustroPUR, které se ve své třídě vyznačují nejnižšími tepelnými ztrátami a vynikající pružností. V rámci tohoto zajímavého rezidenčního projektu se budoucí obyvatelé mohou soustředit na život a své koníčky, neboť jim budou k dispozici nadstandardní služby včetně sekání trávy, úklidu společných prostor, a aby si připadali jako na dovolené, budou mít k dispozici wellness centrum, fitness centrum, tenisový kurt, kulečník a dětské hřiště.

Více informací


NRG flex, s.r.o.
logo NRG flex, s.r.o.

NRG flex s.r.o. patří mezi největší prodejce předizolovaných potrubních systémů v České republice a na Slovensku. Od roku 2010 přináší společnost NRG flex na trh inovativní řešení v rámci přenosu tepla - ne nadarmo se řídí heslem „Energie proudí přes ...

 
 
Reklama