Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EKOHEAT, to jsou kvlitní české výrobky za přijatelné ceny

České podlahové topení EKOHEAT pro české zákazníky. Víte, jak se vyrábí kvalita?

Řekli byste, že topné kabely a topné rohože pod značkou EKOHEAT jsou český výrobek? Ač to název nenaznačuje, je to tak. Název EKOHEAT byl odvozen od EKO (Ekologické, Ekonomické) a HEAT (topení). Značka byla určena i pro zahraniční trhy, kde je stejně jako v České republice již zavedena a oblíbena.

Mezi zahraniční trhy patří především Slovensko, Německo, Rakousko, Polsko, Francie, Norsko, Finsko ale třeba i Tasmánie nebo Mongolsko.

Proces výroby je náročný proces a je třeba důsledně dohlížet na kvalitu.

V každém procesu výroby dochází k pravidelným kontrolám kvality materiálů a následně i hotových výrobků. Než je výrobek hotov prochází množstvím zkoušek na mechanickou odolnost, ohmický odpor, elektrické krytí i vizuální kvalitu vzhledu a kvality obalu. Všechny materiály vstupující do procesu výroby musí být v souladu s předepsanými parametry.

Díky přísným podmínkám výroby se podařilo dosáhnout stavu, kdy záruka 10let a životnost stavby, není jen prázdný pojem ale skutečnost.

Přednosti topných kabelů a rohoží značky EKOHEAT:

  • Topné rohože a topné kabely jsou vyráběny v České republice.
  • Sklad a distribuce v České republice (Sklady Praha).
  • Kvalita rating 99,9%.
  • Záruka 10let.

Více informací


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 
Reklama