Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozhovor / Jakub Křeček / společnost EKOTERM s.r.o.

Jak se žije s elektrickým podlahovým topením od A - Z?

Kdy jste se poprvé setkal s topnými kabely?

Vlastně to bylo hned v dětství. Víte, táta byl u zrodu elektrického podlahového vytápění v tehdejší  ČSSR a já byl na montáži už v 6letech. V 90´letech táta založil společnost EKOTERM s.r.o., a samozřejmě se s topnými kabely vstávalo i usínalo.

Jak jste dosáhli současné úrovně firmy?

Klíčem je, že firma je jako rodina, a vždy nám společně jde o spokojenost zákazníka.  Ať je to rozhovor s asistentkou po telefonu, technické řešení, montáž, nebo fakturace, vždy by měl být nakonec zákazník spokojený.

Zůstali jsme skromní. Tím, že jsme začali z ničeho, si dovedeme vážit i menších vítězství, jako je například obnova flotily aut, nebo technického zázemí.

Co považujete za svůj největší úspěch?

Když jsem dostal patnáctset dýžko od spokojeného zákazníka za ochotu a dobře odvedenou práci.

Někde jsem slyšel, že je společnost EKOTERM s.r.o. nejlepší na trhu. Co je na tom pravdy?

Statistiky neznám, ale rozhodně se o to snažíme každý den.

Má elektrické podlahové topení nějakou nevýhodu?

Jedinou. Budou vám ho závidět. (smích) Komfort, pohodlí, nízká pořizovací cena i provozní náklady, životnost cca. 100let, co k tomu dodat?!

Tak že byste jej doporučil každému?

Jistě! Ti, kdo umí počítat, jsou našimi zákazníky.

Jakub Křeček, 1980. V oboru vytápění se pohybuje přes 20 let. Ve firmě EKOTERM s.r.o. si prošel řadou pozic - od montéra, obchodníka a technika se vypracoval k vedení týmu a v roce 2016 se stal vedoucím nákupu a prodeje.

Jsme tu pro vás


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 
Reklama