Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nahraďte stále dražší plyn nebo uhlí vlastním zdrojem energie!

Chovejte se jako správný hospodář! HAMONT vám pomůže! V České republice existují tisíce menších i docela velkých dřevozpracujících a nábytkových firem, kterým vzniká při vlastní výrobě odpad v podobě kusových odřezků, hoblin, případně měkkých briket z pilin. Tento odpadový materiál skýtá energetický potenciál, který dokážete využít beze zbytku! Nemusíte se starat o odvoz odpadu nebo dokonce ještě za něj platit!


Firma CSTfire s.r.o. vám nabízí řešení v podobě realizace dodávek a zprovoznění automatických teplovodních kotlů značky HAMONT na dřevní odpad, drcené dřevo, hobliny, měkké brikety, drcenou dřevotřísku i dřevní pelety včetně vyřešení dopravy paliva od zásobníků ke kotli. Kotle HAMONT ve výkonech od 40 do 500 kW splňují nejpřísnější požadavky na účinnost i emise – třídu kotle 5 dle ČSN EN 303-5:2013 i požadavky Nařízení Komise (EU) č. 2015/1189 o EKODESIGNU! Využijte naše dlouholeté zkušenosti ve svůj prospěch!

Staňte se energeticky nezávislými!

Více informací


CSTfire s.r.o.
logo CSTfire s.r.o.

Výroba a prodej teplovodních automatických biomasových kotlů na štěpku, pelety, hobliny, měkké brikety, drcené dřevo zn. HAMONT 40 - 500 kW. Vysoká účinnost, GSM modul, dotykový displej, vzdálený přístup, ekonomika provozu.

 
 
Reklama