Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektrické koupelnové radiátory v novém katalogu

V současné době firma ELVL vydává produktový katalog elektrických koupelnových radiátorů. V katalogu lze také nalézt další sortiment výrobků společnosti zaměřený do oblasti vysoušení obuvi a oblečení.

Firma ELVL vyrábí elektrické koupelnové radiátory ve spolupráci se svými výrobními a obchodními partnery působících v topenářském oboru. Jejich nabídkový sortiment teplovodních koupelnových otopných těles získává u ELVL profesionální patentovanou výrobní technologií ekonomicky efektivní vlastnosti samostatných elektrických radiátorů s vysokou účinností. Jsou vybaveny elektronickou regulací vytápění s programem sušení nebo jsou připraveny do systému centrálního řízení inteligentních budov.

Aktuálně vydaný katalog elektrických koupelnových radiátorů je přehlídkou designu v široké nabídce rozměrů, tvarů, konstrukčního provedení s možností velkého výběru povrchových úprav.

V úvodní části katalogu je představena patentovaná výrobní technologie elektrických koupelnových radiátorů v porovnání s laickou výrobou realizovanou na trhu bez odborné způsobilosti. Profesionální technologie významně zefektivňuje a zkvalitňuje funkci radiátorů a nabízí i výrobu elektrických designových radiátorů se skladbou vertikálně orientovaných trubek či profilů.

Sortimentní nabídka elektrických radiátorů vychází z dlouhodobé poptávky a realizací koupelen na trhu. Z této nabídky elektrických koupelnových radiátorů mají možnost si vybrat i ti nejnáročnější zákazníci s požadavkem na design, funkci a provedení nerez či s povrchovou úpravou chrom.

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama