Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Produktový kalendář 2022 pro obchodní partnery ELVL, projektanty a architekty

Závěrem roku vydává společnost ELVL s.r.o. pro své obchodní partnery produktový kalendář 2022, který je přehlídkou designu portfolia výrobků společnosti z oboru elektrického a ústředního vytápění.

Stolní produktový kalendář pro rok 2022 firmy ELVL je přehlídkou designu otopných těles BITHERM, elektrických koupelnových radiátorů, sušáků ručníků, vysoušečů obuvi a elektrických těles s elektronickou regulací určených do koupelnových radiátorů. Stolní kalendář se tak stává praktickým informačním zdrojem s příjemnou inspirací při práci architekta, projektanta, ale také obchodníka, či přímo investora při realizaci zakázek.

Již několik let se produktové kalendáře ELVL stávají elegantním doplňkem pracovního stolu, který nás vítá a poskytuje důležité informace pro naší pracovní a také privátní činnost. Grafická prezentace portfolia výrobků společnosti, prezentovaná prostřednictvím stolního kalendáře, umožňuje snadný a rychlý kontakt s výrobcem designových radiátorů BITHERM a přehled o jeho dalších službách v zakázkové výrobě radiátorů na míru. Produktový kalendář se tak stává novým informačním modelem, který nevyžaduje způsob katalogové archivace pro uchování potřebných dat. Příchod Nového roku přináší vždy nový stolní kalendář s aktualizovaným portfoliem výrobků společnosti ELVL.

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama