Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky Schiedel tiší hlad po alternativních zdrojích tepla

Těsně před začátkem topné sezóny uvádí společnost Schiedel na trh dvě novinky.

Ty rozšiřují portfolio komínových těles s kompatibilní krbovou vložkou. Cenově výhodné varianty, Schiedel SARGAS a MIMAS, mají za cíl pokrýt zvyšující se poptávku po alternativních zdrojích tepla.

Součástí obou variant je moderní krbová vložka s přímo napojeným komínovým systémem Permeter Smooth Air. Vysoká kvalita zpracování a standard výrobce zaručuje minimální ekologický dopad na rozdíl od některých levných necertifikovaných variant nabízených na našem trhu.

Obě novinky vzhledově vycházejí z předchozího modelu SIRIUS a to zejména přímým napojením krbové vložky na komínové těleso. Tím jsou minimalizovány nároky na prostor. Odvod spalin je zajištěn stejně jako u varianty SIRIUS komínovým tělesem Permeter Smooth Air, které rovněž zajišťuje přívod vzduchu potřebného k hoření. Novinky SARGAS a MIMAS tak svým zpracováním vyhoví současným standardům moderní výstavby.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama