Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ekologicky šetrné vytápění s vynikajícím výkonem - to je tepelné čerpadlo aroTHERM plus

Ochrana klimatu a životního prostředí jsou nové výzvy, kterým v současné době čelíme. A značka Vaillant usiluje o to, aby její každý nový produkt v těchto výzvách obstál.

Proto také nejnovější řada tepelných čerpadel aroTHERM plus využívá ke svému provozu přírodní chladivo R290, jehož hodnota potenciálu globálního oteplování (GWP) je skutečně nízká. Takové chladivo má GWP 3. Jen pro srovnání, uvádí se, že například tepelná čerpadla s typem chladiva R32 mají GWP 675.

aroTHERM plus s chladivem R290 je jedno z mála tepelných čerpadel, která můžete bez ztráty účinnosti nainstalovat do stávajících budov s radiátory, které vyžadují vyšší teploty než budovy s podlahovým vytápěním. Pro takové budovy, typicky vybavené radiátory a dobře izolované, je aroTHERM plus tou správnou volbou.

Více informací zjistíte na našem webu.

Více informací


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama