Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GeniaAir split - tepelné čerpadlo od prověřeného výrobce tepelné techniky Protherm

Stavíte-li nový dům, nebo plánujete kompletní rekonstrukci, asi přemýšlíte, jaký typ vytápění vybrat. Řešením může být tepelné čerpadlo, které splňuje nejvyšší požadavky na provedení, hluk i účinnost.

Systém tepelného čerpadla GeniaAir split s technologií rozděleného chladivového okruhu je vyvinut tak, aby byla jeho instalace co nejjednodušší. Ať se již jedná o novou výstavbu, projekt modernizace, jednogenerační nebo vícegenerační dům, stojí tepelná čerpadla GeniaAir split vzduch-voda za zvážení.

Toto tepelné čerpadlo je vhodné k použití jak v nízkoteplotních otopných systémech, tak je ale vhodné i do stávajících objektů s radiátory. Navíc, tepelná čerpadla GeniaAir split neumí pouze vytápět a případně ohřívat vodu, umí také chladit. To samozřejmě platí v případě, že máte instalované podlahové topení nebo třeba fancoily. Chladit s tepelným čerpadlem prostřednictvím radiátorů bohužel nelze. 

Jedním z cílů značky Protherm je dodávat zákazníkům spolehlivé produkty s dlouhou životností. Každá jednotlivá součástka je proto důkladně testována, a to je také jeden z důvodů, proč se na naše technologie můžete zcela spolehnout. Jelikož tepelné čerpadlo GeniaAir split vzduch/voda využívá při správném navržení systému až 75% obnovitelné energie ze vzduchu, má tak jeho provoz přímý pozitivní dopad na snižování emisí CO2, což je potvrzeno i energetickým štítkem až A++.

 

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 
Reklama