Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prověřené a spolehlivé snímače teploty

Po výrobním procesu dostanou všechny snímače teploty štítek s vlastním unikátním identifikačním kódem a celou produkci vložíme do cyklovacích komor.

V komorách snímače absolvují 7 až 10 teplotních cyklů od -10 °C až do 120 °C dle typu snímače. Tímto procesem simulujeme zatížení snímače v aplikaci - jedná se o tzv. proces zahoření (neboli stárnutí), za účelem odhalení kritických výrobních vad.

Po ukončení procesu cyklování následuje prvotní kalibrace a 100 % výstupní kontrola.

Jako první změříme snímače v teplotě 0 °C (ledová tříšť) nebo v pokojové teplotě - kontrola funkce snímače. Každý snímač je porovnán s referenčním snímačem, který má přímou návaznost na Český Metrologický Institut (ČMI).
Následuje měření izolačního odporu mezi sensorem a vnějším pouzdrem snímače. Tím ověřujeme, zda nedošlo ke zkratu nebo proniknutí vlhkosti do pouzdra snímače.

Finálním procesem výstupní kontroly zjistíme, jestli snímač splňuje parametry, které jako výrobce garantujeme. Případné kritické vady snímačů tedy zachytíme již u nás ve společnosti a ihned je analyzujeme, abychom odhalili příčinu vady.

Pak už zbývá jen poslední krok - snímače zabalíme a posíláme k Vám.
Vy tak obdržíte ověřené snímače v garantované kvalitě.

Tým SENSIT

Více informací


SENSIT s. r. o.
logo SENSIT s. r. o.

Společnost SENSIT s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou a prodejem odporových a termočlánkových snímačů teploty, snímačů relativní vlhkosti, snímačů CO2, snímačů hladiny, snímačů proudění a snímačů polohy. Dále SENSIT s.r.o. vyrábí převodníky, spínače teploty, ...

 
 
Reklama