Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velká cena AOVT 2022 pro FLAMCO za kompaktní tepelnou baterii FlexTherm Eco

Již 25 let představenstvo asociace prostřednictvím Velké ceny AOVT podporuje a oceňuje inovativní výrobky, služby a procesy v oboru voda, sanita a topení.

Již 25 let představenstvo asociace prostřednictvím Velké ceny AOVT podporuje a oceňuje inovativní výrobky, služby a procesy v oboru voda, sanita a topení. Za rok 2022 mimo jiné cenu získala i společnost FLAMCO za kompaktní tepelnou baterii FlexTherm Eco.

Jedná se o prestižní ocenění za inovativní výrobek, službu, nebo jinou činnost přinášející nová řešení v oboru. Jde o zcela volnou a otevřenou soutěž.

Oceněný výrobek (služba) má být na technicky vyšší úrovni (tzn., má vyšší přidanou hodnotu), má přispívat svými vlastnostmi k ekologičtějšímu a ekonomičtějšímu využití, či energeticky menší náročnosti a splňovat požadavek jednoduchosti a komplexnosti obsluhy.

S velkou hrdostí a radostí tedy oznamujeme, že Velkou cenu AOVT 2022 získal náš kompaktní tepelný zásobník FlexTherm Eco. Těší nás, že výhody FlexTherm Eco, jako je efektivita provozu, kompaktní rozměry a skutečnost, že FlexTherm Eco nespaluje žádné plyny, neobsahuje toxické materiály a je 100% recyklovatelný, byly na trhu v České republice zaznamenány a oceněny.

Více informací


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama