Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspěch na výstavě "Země živitelka" a účast na dalších veletrzích

Na 49. ročníku veletrhu Země živitelka v Českých Budějovicích tradičně nechyběla společnost BLAZE HARMONY. Velký zájem a úspěch v podobě získání ocenění "Zlatý klas" nás velice potěšil.

Na výstavě Země Živitelka, která každoročně probíhá v Českých Budějovicích, zazářila naše značka BLAZE HARMONY a odnesla si cennou trofej "Zlatý klas" v oboru mechanizace. Ocenění bylo přiděleno našemu inovativnímu kotli na dřevo BLAZE NATURAL PLUS.

Hlavní výhody kotle BLAZE NATURAL PLUS:

  • Ideální náhrada nevyhovujících kotlů: BLAZE NATURAL PLUS je optimální volbou pro nahrazení starších, neefektivních kotlů. Zajistí úsporu paliva a nižší emise.

  • Regulovatelnost výkonu: Kotel umožňuje regulaci výkonu v rozmezí 30-100 %. Díky tomu je možná instalace bez akumulační nádrže.

  • Provoz bez elektřiny: Kotel může fungovat zcela nezávisle na elektřině, což je výhodné v případech výpadků proudu a pro úsporu financí za el. energii

  • Dotace a podpory: Na tento kotel je možné získat Kotlíkovou dotaci i dotaci z programu Nová Zelená Úsporám

 

Nadcházející události
Je nám potěšením oznámit, že se naše firma BLAZE HARMONY zúčastní také výstavy FOR ARCH na výstavišti PVA EXPO PRAHA, v Praze 9 - Letňanech., která se koná od 19. do 23. září 2023. Na této výstavě budeme prezentovat nejen náš oceněný kotel BLAZE NATURAL PLUS, ale také další zplynovací, automatické a kombinované kotle na dřevo i pelety.

Neváhejte nás navštívit a sami se přesvědčit, že ocenění nejsou pouze náhoda. Těšíme se na vaši návštěvu na stánku A 7c - Hala č.7!


Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo nás kontaktujte přes kontaktní formulář. Děkujeme za váš zájem o naši značku.

 

BLAZE HARMONY
Aby teplo vašeho domova nevyhaslo

Vstupenky na veletrh zdarma


BLAZE HARMONY s.r.o.
logo BLAZE HARMONY s.r.o.

BLAZE HARMONY je česká dynamická firma, která se zaměřuje na novátorská řešení v oblasti spalování biomasy. Výsledky z vlastního výzkumu a vývoje realizuje a uvádí na trh v podobě unikátních produktů. Nabízí zplyňovací, kombinované a automatické kotle na ...

 
 
Reklama