Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aby teplo vašeho domova nevyhaslo

Pro jsme v Blaze Harmony naplánovali řadu marketingových aktivit, které přiblíží naše produkty dalším zájemcům o komfortní a úsporné vytápění.Kde všude můžete BLAZE HARMONY nyní zahlédnout?

Jako motto naší kampaně jsme zvolili slogan „Aby teplo vašeho domova nevyhaslo“. Chceme tím vyjádřit, že je pro nás velice důležité, aby vám a vaší rodině vždy bylo příjemně a hřálo vás teplo domova. V kombinaci s naším patentem mechanické detekce stáložáru, který udrží žhavé uhlíky v kotli až 24 hodin, je to skvělé motto, které vystihuje naši společnost.

Spozorem pořadu je...
Na ČT1 můžete zahlédnout náš reklamní spot BLAZE HARMONY se sloganem kampaně, který namluvil Pan Rímský, jeho hlas považujeme za stejně unikátní jako naše kotle. Vysílání spotu probíhá formou sponzoringu během pořadu Branky, body, vteřiny a také bude probíhat během hokejového mistrovství světa a slavného cyklistického závodu Tour de France.

Facebook, LinkedIn, YouTube
Když jde o sociální sítě, také už nás najdete skoro všude... Navštivte náš nový Facebookový profil a případně náš YouTube kanál plný užitečných videí, jak se o Váš kotel starat, či jak s ním zacházet. Pro zahraniční aktivity jsme také na sociální síti LinkedIn, kde informujeme o všem v anglickém jazyce.

A mnohem více
Dále také v pořadu "Receptář prima nápadů", na historicky prvním billboardu u dálnice v Prostějově, nebo na internetových reklamách od iDnes.cz, Seznam.cz, Blesk.cz, odborných portálech jako je TZB-info, až po internetovou TV Nova a Prima, nebo dokonce i YouTube. Budeme velice potěšeni, když nás kdekoliv zahlédnete! A uděláte nám radost když nám pomůžete šířit značku BLAZE HARMONY i nadále.

Děkujeme za podporu!

Celý článek


BLAZE HARMONY s.r.o.
logo BLAZE HARMONY s.r.o.

BLAZE HARMONY je česká dynamická firma, která se zaměřuje na novátorská řešení v oblasti spalování biomasy. Výsledky z vlastního výzkumu a vývoje realizuje a uvádí na trh v podobě unikátních produktů. Nabízí zplyňovací, kombinované a automatické kotle na ...

 
 
Reklama