Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompletní přehled termostatických hlavic IMI Heimeier pro veřejné budovy

Vyměňte staré hlavice za nové a ušetřete až 7 % nákladů na vytápění.

Pro výběr termostatických hlavic platí jasná pravidla: zajištění přesné a spolehlivé regulace pokojové teploty a dlouhá životnost. Pro veřejné a komerční budovy je třeba mít na paměti i další klíčové aspekty: možnost zablokování optimální nastavené hodnoty a zamezení nežádoucích úprav; vyšší odolnost hlavic, aby ustály i hrubější zacházení; někdy se hodí i ochrana hlavice proti odcizení... Pro usnadnění výběru jsme vybrali nejvhodnější hlavice z nabídky značky IMI Heimeier.

  • Kapalinou naplněné čidlo s hysterezí 0,15 K zajišťuje přesnou regulaci prostorové teploty.
  • Omezení nebo zablokování teploty pomocí skrytých zarážek snižuje náklady na vytápění.
  • Velká uzavírací síla hlavice a silná vratná pružina ventilu zaručují stabilní regulaci a brání zatuhnutí.
  • Nikdy jsme nepoužili jiný závit než M30×1,5. Díky tomu lze všechny hlavice osadit na veškeré ventily, které jsme kdy vyrobili.
  • Vývoj i výroba probíhají v Německu podle nejpřísnějších požadavků na kvalitu. Termostatické hlavice IMI Heimeier se vyrábějí z odolných materiálů, aby fungovaly bez problémů řadu let.
  • Dosáhněte úspory energie díky optimalizaci a regulaci výkonu soustavy v souladu s evropskou směrnicí o energetické náročnosti budov (EPBD).

Brožura s přehledem všech termostatických hlavic, ideálních pro školy, úřady, nemocnice, kancelářské budovy a mnoho dalších.

Stáhnout (PDF)

Více informací


IMI Hydronic Engineering
logo IMI Hydronic Engineering

Naší doménou jsou vysoce efektivní řešení pro HVAC soustavy: udržování tlaku a kvality vody; vyvažování, regulace a ovládání; termostatická regulace včetně unikátní technologie AFC® s Eclipse Inside. Produkty značek Heimeier, TA a Pneumatex šetří čas, ...

 
 
Reklama