Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating - Naše regulace xCC slaví narozeniny

Dálkový dohled a ovládání tepelného čerpadla je v dnešní době samozřejmost. My jsme jej k našim tepelným čerpadlům vyvinuli a představili v roce 2010 jako regulační systém xCC.

Dálkový dohled a ovládání tepelného čerpadla je v dnešní době samozřejmost. My jsme jej k našim tepelným čerpadlům vyvinuli a představili v roce 2010 jako regulační systém xCC. Díky němu jsme schopni nejen vzdáleně podporovat tisíce domácností, ale i zajistit majitelům domů pohodlné ovládání tepelného čerpadla. Tím získají naši zákazníci potřebný komfort a úsporu nákladů při vytápění domu.

Pojďte oslavit letošní výročí naší regulace s námi. Do konce tohoto roku vám jako dárek k tepelnému čerpadlu pro rodinný dům nabízíme regulaci xCC zdarma.

Nevíte, které tepelné čerpadlo by pro vás bylo nejlepší? Rádi k vám přijedeme na nezávaznou prohlídku a poradíme. Společně vybereme správné tepelné čerpalo pro váš dům.

Nyní je ta správná chvíle na pořízení tepelného čerpadla od AC Heating.

Neváhejte nás kontaktovat.

Za tým AC Heating

Ing. Lubomír Kuchynka

info@ac-heating.cz

www.ac-heating.cz

Více informací


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama