Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

deltaSchwank: Nový způsob vytápění hal přináší úspory a ekologické výhody

Společnost Schwank představuje své řešení pro vytápění průmyslových hal, deltaSchwank. Tato inovace slibuje efektivitu, ekologii a úspory provozních nákladů, což může představovat významný pokrok.

Zvýšená účinnost a šetrnost k životnímu prostředí

deltaSchwank přináší významné zlepšení účinnosti vytápění. Sálavá účinnost dosahuje až 83,7%, což v kombinaci s tepelnou účinností dosahující až 96,3% vede ke snižování ztrát tepla spalinami. Výsledkem je průměrně o 72% nižší spotřeba energie, která může být pro firmy zásadním faktorem při snižování provozních nákladů.

Jednou z klíčových výhod deltaSchwank je také jeho ekologický přístup. Díky patentovanému hořáku bluTek s pneumatickou směsí plyn/vzduch dosahuje až o 55% nižších emisí NOx a o 20% nižších emisí CO2 ve srovnání s tradičními způsoby vytápění. Tím se snižuje negativní dopad na životní prostředí.

Inovace v technologii

Řešení deltaSchwank využívá technologický průlom spojením hořáku bluTek, geometricky optimalizovaných vlastností reflektoru a inteligentního řídicího systému. Tento komplexní systém zajišťuje konstantní účinnost v celém rozsahu modulace, což vede k maximální úspoře energie a komfortnímu provozu.

Praktické výhody pro podniky

Tmavý zářič deltaSchwank nejenže zvyšuje účinnost vytápění, ale také nabízí praktické výhody pro průmyslové podniky. Systém je kompatibilní s moderními průmyslovými sítěmi a obsahuje on-board diagnostickou funkci, což zajišťuje optimální údržbu a obsluhu. deltaSchwank také snižuje počet spínacích cyklů, což prodlužuje životnost zařízení a snižuje provozní náklady.

Více informací


 
 
Reklama