Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schwank představuje elektrické infrazářiče pro efektivní a ekologické vytápění

Schwank, světový lídr v průmyslovém vytápění, představuje své elektrické infračervené zářiče jako efektivní a udržitelné řešení pro klimaticky neutrální vytápění.

Hybridní řešení od Schwank

Přestože elektrické sálavé zářiče vykazují vyšší spotřebu než například plynové infrazářiče, zejména kvůli výrazně vyšším nákladům na elektřinu za kWh oproti plynu, eSchwank přichází s inovativní odpovědí - hybridními systémy vytápění. Společnost Schwank, s rozsáhlým sortimentem infračervených průmyslových topných systémů, je lídrem v oboru. Její průmyslová vytápění jsou individuálně přizpůsobena konkrétní aplikaci, instalaci a aktuálním potřebám tepla. Produkty eSchwank jsou rozděleny do tří kategorií, odlišujících se výkonem, velikostí a tedy i výškou zavěšení.

eSchwank se osvědčil jako ideální volba pro vytápění rozsáhlých prostor v průmyslových objektech, obchodních komplexech, logistických centrech, sportovních zařízeních a dílnách. S hybridními systémy od společnosti Schwank lze dosáhnout optimální rovnováhy mezi účinností, náklady a udržitelností, čímž se podporuje ekologicky šetrné vytápění pro budoucnost.

Princip elektrických infrazářičů

Princip fungování každého elektrického infrazářiče je jednoduchý: zařízení přeměňuje elektrickou energii na infračervené záření, které pak dopadá na osvětlené plochy a mění se v teplo. Teplo není přenášeno vzduchem, nýbrž je přímo vyzařováno na předměty nebo osoby, což eliminuje tepelné ztráty. Elektrické infrazářiče odhalují nový standard v účinnosti, komfortu a udržitelnosti vytápění, posunuje hranice moderních topných technologií.

Více informací


 
 
Reklama