Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mnoho skvělých funkcí kotle Tiger Condens Flame Fit

S kondenzačním kotlem Tiger Condens Flame Fit získáte systém vytápění, který vás nezklame. Objevte s námi výhody a přednosti špičkové kondenzační technologie pro komfort přípravy teplé vody.

Nejnovější řada kotlů Protherm s technologií Flame Fit dokáže automaticky reagovat na změnu složení a kvality plynu. S Tiger Condens Flame Fit tak získáte kondenzační kotel s optimalizovaným provozem bez nutnosti manuálního přenastavování.

Tento kotel zákazníkovi navíc zajistí výjimečný komfort teplé vody díky použité technologii vrstveného ukládání teplé vody v integrovaném zásobníku. Díky té bude mít majitel kotle vždy dostatečné množství teplé vody bez teplotních výkyvů i v případě odběru z více kohoutků ve stejném momentě. Tiger Condens Flame Fit je tak ideálním řešením i pro rodinné domy s více koupelnami.

Funkce Smart Eco zase při přípravě teplé vody optimalizuje spotřebu energie podle zvyklostí a režimu domácnosti.

V kombinaci s naším systémovým regulátorem MiPro Sense dosahuje Tiger Condens energetické třídy účinnosti A+. Pro zajištění velmi jednoduché výměny má tento kotel stejnou velikost a připojovací rozměry jako jeho předchozí verze.

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 
Reklama