Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schwank zařazen mezi světové lídry na trhu

Společnost Schwank je uznávaným lídrem v oblasti průmyslového vytápění s mezinárodním působením.

Společnost Schwank je uznávaným lídrem v oblasti průmyslového vytápění s mezinárodním působením. S více než devadesátiletou historií se firma může pochlubit dlouhou tradicí inovací a komplexních řešení, které nacházejí uplatnění v průmyslových i komerčních objektech po celém světě.

Nedávné ocenění, které Schwank obdržel od prestižního německého ekonomického časopisu WirtschaftsWoche, je důkazem jejich vedoucího postavení na trhu. Toto ocenění potvrzuje, že Schwank je nejenom předním specialistou ve svém oboru, ale také světovým lídrem, zejména v segmentu tmavých zářičů.

Inovativní přístup a důraz na kvalitu jsou klíčové aspekty, které Schwank vynesly na špičku v oblasti průmyslového vytápění. Společnost se neustále snaží o vývoj a zlepšování svých produktů, čímž si získává důvěru zákazníků po celém světě.

Schwank je synonymem pro spolehlivost, efektivitu a udržitelnost. Společnost klade velký důraz na environmentální aspekty svých produktů, čímž přispívá k lepší a čistší budoucnosti v průmyslových aplikacích. Toto usilování o ekologickou šetrnost je důležitým prvkem firemní filozofie.

Více informací


 
 
Reklama