Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Showroomy Schiedel otevřeny pro veřejnost

Na podzim loňského roku společnost Schiedel postavila na centrále v Nehvizdech vzorový showroom, ve kterém je vystavena většina produktového portfolia firmy. Zastoupeny jsou i modelové řady KINGFIRE.

Pro své návštěvníky z řad budoucích majitelů rodinných domů, ale i pro obchodní partnery a odbornou veřejnost, představuje showroom místo, kde se lze seznámit v reálu s výrobky Schiedel, a zároveň získat potřebné technické informace.

Návštěvníci zde mohou shlédnout keramické komíny ABSOLUT, UNI ADVANCED PLUS, UNI SMART, KOMBIGAS a STABIL. Z nerezových komínů jsou k vidění stříbrné varianty ICS a KERASTARU, černé varianty PERMETER, PERMETER SMOOTH a PERMETER SMOOTH AIR.

Za produktové řady samostatně stojících kamen zde uvidíte KAMNA SIRIUS 1.1 A SIRIUS 3.1., SARGAS 3 a MIMAS.

Velmi žádané integrované krby KINGFIRE jsou zastoupeny v celé škále, od typu CLASSICO S, přes LINEARE SC, RONDO SC, GRANDE SC až po funkční rohový typ KANTO SC.

K vidění je také funkční větrání s rekuperací KOMBIAIR, které je nabízeno včetně kompletní projektové dokumentace, montáže a servisu.

V letošním roce byl otevřen také skromnější showroom na pobočce v Olomouci, kde jsou kromě komínových systémů ke shlédnutí typy KINGFIRE CLASSICO S, LINEARE SC, a GRANDE SC.

Abychom se svým zákazníkům mohli plně věnovat, zavedli jsme rezervační kalendář ke schůzce. Zákazník si tak sám může vybrat požadovaný čas a pracovník zodpovědný za provoz showroomu mu bude k dispozici k prohlídce a k zodpovězení případných dotazů. Rezervace návštěvy je možná jednoduše na tomto linku https://bit.ly/Rezervace_showroom_Nehvizdy.

Zarezervujte si návštěvu showroomu Schiedel jednoduše online.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama