Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krbový konfigurátor Schiedel: Váš pomocník při výběru dokonalého krbu

V dnešní době, kdy je design interiéru důležitější než kdy jindy, se krb stává nejen zdrojem tepla, ale i ústředním prvkem domova. S online konfigurátorem si představíte, jak by to mohlo vypadat.

Co je krbový konfigurátor Schiedel?

Krbový konfigurátor Schiedel je online nástroj, který vám umožňuje umístit a designovat vlastní krb podle vašich představ a potřeb. Tento intuitivní nástroj vás provede celým procesem výběru, od základních parametrů až po detailní specifikace, a to vše z pohodlí vašeho domova.

Jak konfigurátor funguje?

Začněte výběrem mezi různými typy integrovaných krbů KINGFIRE či samostatně stojících kamen. Nově je v nabídce i stále oblíbenější rohový typ KANTO. Konfigurátor vám nabídne vhodné možnost umístění v obytném prostoru a vy si vyberete ze široké škály designových prvků, včetně materiálů, barev a stylů, které nejlépe ladí s vaším interiérem. A pak už jen sledujete, jak se váš vysněný krb postupně formuje v reálném čase díky 3D vizualizaci.

Místo návštěv showroomů může nyní prozkoumat všechny možnosti online. Vytvořte krb, který přesně odpovídá vašim představám a potřebám. Krbový konfigurátor Schiedel představuje revoluci ve způsobu, jakým lidé vybírají krby do svých domovů. Kombinuje odborné znalosti společnosti Schiedel s moderními technologiemi, aby vám poskytl nástroj, který je nejen užitečný, ale i zábavný. Ať už plánujete renovaci nebo stavbu nového domu, krbový konfigurátor Schiedel vám pomůže vytvořit krb, který bude perfektně zapadat do vašeho domova a života. 

Více informací


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama