Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FLAMEN – Od designu ze Španělska až k norskému mastku. Co vše u nás najdete?

FLAMEN Czech Republic s. r. o. je dovozcem a velkoobchodním distributorem světových značek kvalitních a zajímavých krbů a kamen. A o jaké značky se jedná?

ROCAL

Španělská společnost ROCAL vyrábí centrální a závěsné krby, které vynikají nevšedním designem a kvalitou zpracování. V nabídce najdete také krbová kamna, grily či krbové vložky. Závěsné modely MINI DROP a RONDE CENTRAL vám přímo zatají dech!

NORSK KLEBER

Norská kamna z masivního mastku nejsou jen kamna, ale exkluzivní kus nábytku přímo z přírody. Jedná se o výrobce akumulačních kamen, kde najdeme kamna středních velikostí a různých designů. Naši zákazníci si oblíbili řady DOMINO a KUBE.

ALTECH

Naše holandská novinka vyrábí mastková kamna s přepychovou kvalitou. Na výběr jsou jak malá, tak velká kamna (kolem jedné tuny). Vybrat si můžete také z kamen na dřevo či na pelety, které nepotřebují elektřinu. Největší novinkou je model MAX MASSIV!

THORMA

Sloupová kamna s keramickým či mastkovým obkladem právě od této slovenské značky jsou přímo fenomenální. Design celoskleněných dvířek umožní dokonalý pohled na oheň a jemné linie skvěle zapadnout do každého interiéru.

CLEMENTI

Tato italská značka nabízí zahradní vybavení Vaší venkovní kuchyně. Nejoblíbenější produkt je cortenový gril COLORADO, který je odolný povětrnostním podmínkám a může zůstávat venku za každého počasí.

Pro více informací navštivte naše webové stránky www.flamen.cz nebo náš showroom v Brandýse nad Labem nebo nám napište na flamen@flamen.cz.

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 
Reklama