Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový interaktivní showroom sortimentu Flamco a Comap

Potřebujete vše vidět na vlastní oči a vyzkoušet si na vlastní kůži? Chápeme! A právě proto jsme po čase opět vylepšili náš pražský showroom.

Co zde můžete vidět a vyzkoušet?

Nově jsme zde nainstalovali čerpadlový expanzní automat Flamcomat MP G4 Remote, který je plně funkční a připojený do našeho topného systému. Flamcomat MP G4 Remote účinně udržuje pracovní tlak celého systému vytápění nebo chlazení a odstraňuje plyn z média. Tvorba plynu v systému totiž může způsobovat hromadění nečistot, korozi a opotřebení, což vede k poruchám a snížení účinnosti.

Investice do zařízení Flamcomat MP G4 znamená sázku na jistotu. Flamcomat MP G4 disponuje několika automatickými funkcemi pro doplňování, rovnoměrné zatížení, sledování průběhu teplot a netěsností. Systém je možné rozšířit díky inteligentní konfiguraci Co-Operation mode a rovněž připojit na vzdálenou správu (pomocí řídicí jednotky Flextronic a služby Flamconnect Remote).

Provoz tedy můžete sledovat online v reálném čase 24/7. My tu sice 24/7 nejsme, ale během pracovní doby vám automat kdykoliv rádi představíme. Stačí si jen domluvit schůzku s některým z našich odborníků.

Kromě expanzního automatu jsme do systému implementovali také magnetické separátory nečistot XStream Clean, které účinně udržují systém čistý, a zařízení pro úpravu vody Home XL Duplex s indikátorovou pryskyřicí, které zajišťuje optimální kvalitu vody pro topný systém, prémiovou expanzní nádobu Flexcon Premium a mnoho dalších výrobků z našeho sortimentu značek Flamco, Comap a Meibes.

Přijďte se podívat a získejte více informací o tom, jak mohou tyto výrobky pomoci zefektivnit kterýkoliv topný systém.

Více info


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts hydronic flow control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Výrobky COMAP jsou špičkou v systémech ...

 
 
Reklama