Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové webové stránky BAXI

Společnost BDR Thermea (Czech republic) s.r.o. představuje novou podobu stránek značky BAXI na adrese www.baxi.cz - moderní, přehledné a přístupné na všech mobilních zařízeních.

Na stránkách naleznete kompletní nabídku produktů značky BAXI v České republice – kondenzační kotle, atmosférické kotle, ohřívače a zásobníky teplé vody, solární systémy a příslušenství.

Sortiment je rozdělen do dvou kategorií:
  • Produkty pro domácnost
  • Produkty pro větší instalace – bytové domy, komerční objekty, průmysl

Každá produktová řada je doplněna technickými parametry, nezbytnou dokumentací, energetickými štítky a podklady pro projektanty. U produktů, zaregistrovaných v Nové zelené úsporám a kotlíkové dotaci, naleznete i SVT kód. Vybrané příslušenství pro danou řadu se zobrazí ve spodní části obrazovky.

Velkou pozornost jsme věnovali pomoci s výběrem vhodného kotle pro konkrétní instalaci. Touto problematikou se zabývají články na záložce Informace a novinkou je konfigurátor – pomocník při výběru kotle, který Vám pomocí jednoduchých kritérií pomůže určit nejvhodnější kotel z naší nabídky dle Vašich potřeb.


Samozřejmostí je mapka servisní sítě v České republice, v které lze vyhledávat přiblížením daného regionu nebo jeho volbou v rozbalovacím menu pod mapkou. Pro zákazníky je připraven i formulář spokojenosti s provedeným servisním zásahem. Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá, snažíme se neustále zlepšovat úroveň poskytovaných služeb.

Červená zóna - Profizóna je vyhrazena pro naše servisní partnery. Naleznou v ní kompletní produktovou dokumentaci, informace technického charakteru, ceníky, certifikáty.



BDR Thermea (Czech Republic) s.r.o.
logo BDR Thermea (Czech Republic) s.r.o.

Značka BAXI v ČR nabízí - široký sortiment plynových kotlů, a to jak klasické kotle v provedení závěsném nebo stacionárním, tak i moderní úsporné kotle, tzv. kondenzační, solární systémy. Kotle o výkonech od 12 do 600 kW. Výroba TV je zajišťována průtokově ...