Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní řada krbových vložek pro nejnáročnější zákazníky – BeF ROYAL

Krbové vložky BeF Royal jsou určeny pro náročné zákazníky, kteří hledají výjimečná řešení. Nová luxusní řada krbových vložek BeF Royal je oslavou více jak 20 let existence firmy Bef Home a zároveň oslavou 100 roků od založení České republiky.


Vždy jsme se hrdě hlásili k příslušnosti České republiky a prodávali naše výrobky do celého světa pod českou vlajkou. Řada BeF Royal je vyvrcholením úspěšného tažení českých produktů napříč světem a konečnou deklarací technické vyspělosti a manuální zručnosti nás Čechů.

Jedná se o prémiovou řadu krbových vložek, která byla vyvíjena jako to nejlepší co můžeme navrhnout a vyrobit. Snahou o dosažení dokonalosti byl provázen už prvotní výběr materiálů. Jak na těle vložky, tak na ostatních komponentech.

Jsme přesvědčení, že na současném trhu nenajdete žádný podobný výrobek, který by byl tak dokonalým sloučením mnoha let zkušeností našich konstruktérů a použitím těch nejkvalitnějších a nejtrvanlivějších materiálů. Všechny krbové vložky BeF Royal procházejí trojnásobně delším a náročnějším procesem testování, který mnohonásobně převyšuje standardy udávané těmi nejpřísnějšími evropskými zákony. Materiály použité na krbové vložky BeF Royal jsou o několik řádů výše než materiály běžně používané.






Krby Royal jsou novou řadou, která definuje sama sebe jako nový standard luxusu.

  • Jedinečné krbové vložky špičkové kvality s garancí doživotní záruky. Krby BeF Royal jsou splynutím nejlepších materiálů, myšlenek a našich vizí. Již žádné kompromisy!
  • Klíčem k obrovskému úspěchu a doživotní záruky je unikátní tělo krbové vložky, které je vyrobené celé z nerezové oceli (označení 1.4828). Jedná se o vysoce legovanou ocel se zvýšenou odolností proti korozi tzv. pasivací povrchu železa. Toto je jeden z nejodolnějších materiálů na trhu a umožňuje nám zajistit doživotní záruku na krbovou vložku. Podmínkou je však užívání spotřebiče v souladu s návodem.
  • Unikátní teplotní vlastnosti. Nerez má podstatně lepší teplotní vlastnosti a vyšší hustotu materiálu než má běžně používaná ocel.
  • Dokonale sladěný a nadčasový design doplní již v základním provedení nerezové madlo a ovládání vzduchu.
  • Stříbřito-šedě probarvené topeniště s progresivním tvarem vyvinutým pomocí aerodynamického modelu.
  • Nejmasivnější akumulační materiál na trhu carcon, který je až o 100% masivnější než u starších typů. Disponuje ale i mnohem větší akumulační schopností, vydrží nahřátý až 12hodin.
  • Strukturovaný aktivní povrch carconů zachycuje partikulární částice s následným dopalováním.
  • Samozřejmostí je jistě bezchybně čisté sklo, externí přívod vzduchu a jednoduché ovládání jedním regulačním prvkem.

BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.