Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytápějte Váš dům úsporně ještě tento rok

V současné době je tepelné čerpadlo ještě dostupnější díky kotlíkový dotacím, se kterými získáte na nový topný zdroj až 127 500 Kč.

Vytápějte Váš dům úsporně ještě tento rok

Tepelné čerpadlo AC Heating Convert AW je ekologický a bezúdržbový zdroj tepla pro Váš dům. Díky vysokému topnému faktoru jsou náklady na vytápění tepelným čerpadlem ve srovnání s plynovým kotlem nižší o 50 %. Ve srovnání s topením elektrickým kotlem jsou náklady nižší až o 70 %. Po instalaci máte navíc nárok na sníženou sazbu elektrické energie pro celý objekt, která uvedenou úsporu ještě navýší.

V současné době je tepelné čerpadlo ještě dostupnější díky kotlíkový dotacím, které vyhlásily jednotlivé kraje. Kotlíkovou dotaci můžete získat na výměnu starého kotle na tuhá paliva s ručním podáváním za nový ekologický zdroj např. tepelné čerpadlo. A její výše je v tomto případě až 127 500 Kč.

Návrh nového topného zdroje řešíme komplexně, provádíme odbornou montáž, kterou jako výrobce garantujeme.

Kontaktujte nás na telefonu či emailem info@ac-heating.cz.

Za tým AC Heating
Mgr. Hana Fikarová


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama