Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představujeme Sofito: Budoucnost vytápění a chlazení

Situace na trhu se neustále vyvíjí, a proto i my se snažíme hledat nové cesty, jak propojit nejnovější trendy v topenářství s požadavky projektantů, architektů a koncových uživatelů.

Tyto úvahy nás přivedly k segmentu trhu, který byl pro ISAN doteď prakticky neznámý, a to k naší nové produktové řadě hliníkových stropních panelů Sofito, navržených pro optimální účinnost vytápění a chlazení.

Panely jsou vyrobeny z kvalitního hliníku, který umožňuje snadný přenos a rozvod tepla po místnosti a díky tomu je Sofito perfektní volbou pro jakoukoli rezidenční nebo komerční nemovitost, která chce vyřešit tepelný komfort. Oproti klasické klimatizaci je největší předností panelů absence ventilátorů a chlad je do místnosti předáván rovnoměrně vůči všem uživatelům.


Další z významných výhod Sofito je jeho kompatibilita s tepelnými čerpadly. Tepelná čerpadla jsou jedním z energeticky nejúčinnějších způsobů vytápění a chlazení vašeho domova nebo firmy. Použitím venkovního vzduchu k vytápění nebo chlazení vašeho vnitřního prostoru mohou tepelná čerpadla dosáhnout úrovně účinnosti, které se tradiční systémy vytápění a chlazení nemohou rovnat. Se Sofito lze optimalizovat účinnost systému s tepelným čerpadlem a dosáhnout ještě větších úspor.


Kromě toho, že jsou panely Sofito energeticky účinné, jsou také esteticky příjemné. Elegantní hliníkový design panelů může doplnit jakýkoli interiérový design a panely jsou k dispozici v různých barvách a povrchových úpravách, aby odpovídaly požadovanému stylu. Instalace je také hračka, a proto mohou být panely využity hlavně při rekonstrukcích.



ISAN Radiátory s.r.o.
logo ISAN Radiátory s.r.o.

Jsme český výrobce radiátorů působící na trhu již od roku 1953. Naše široké portfolio výrobků zahrnuje designové a koupelnové radiátory Melody, podlahové konvektory Termo, článkové radiátory Atol, lamelové a sálavé konvektory Exact, žebrové radiátory ...