Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Topení za jeden den

Úspory financí při stavbě domu hledáme kdekoliv - od plánování projektu, přes výběr dodavatelů, nákup materiálů, po volbu pracovních postupů. Významnou fází při stavbě RD je i montáž topení.

elektrické podlahové vytápění topení


Velkou výhodou elektrického podlahového vytápění je rychlost instalace a to zároveň za příznivých pořizovacích nákladů.

V čem je výhoda? Díky čemu je možné topení tak rychle nainstalovat?

Topný kabel je schován v topné desce (betonu / anhydritu). Montáž elektrického podlahového vytápění nevyžaduje žádné stavební přípravy navíc. Jedinými přípravami jsou natažení elektropřívodů a položení a vyrovnání podlahové izolace. A to jsou práce, bez kterých se neobejde žádný dům, ani dům bez elektrického podlahového topení.

Zkušené montážní firmy u klasického rodinného domu topení nainstalují během jednoho dne. Pak se vylije podlaha či vybetonuje a máte hotovo. A to je opět krok, který ani u stavby bez podlahového topení nelze vynechat, takže opět žádný čas navíc.

Ve finále se už jen jednoduše osadí termostaty do připravených instalačních krabiček (vedle vypínačů osvětlení).


V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 
Reklama