Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V-systém elektro na Krkonošském veletrhu

Ve dnech 27.-28.9.2013 (pátek - sobota) se v Trutnově koná Krkonošský veletrh - veletrh stavebnictví, bytového zařízení, zahradnictví a hobby nejen pro Krkonošsko.

Podlahové vytápění V-systém elektro krkonošský veletrh 2013


Přijďte se podívat do společenského centra Uffo v Trutnově na expozici společnosti V-systém elektro. Podzim a zima s sebou přinášejí čas pro plánování novostavby či rekonstrukce na rok 2014. Podzimní výstavy jsou proto ideální dobou také pro získání přehledu o aktuálních trendech ve vytápění.

Podíváte se na typy podlahového vytápění, uvidíte fyzické vzorky, způsoby regulace, vyzkoušíte si ovládání podlahového topení na vybraných termostatech, ukážeme Vám novinky v našem sortimentu pro efektivní a úsporné podlahové topení a odnesete si s sebou domů zbrusu nového a jedinečného průvodce volbou vytápění - příručku Vytápění rodinných domů.

Pozvánka V-systém elektro na Krkonošský veletrh
V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 
Reklama