Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přednosti teplovodního oběhového čerpadla Calio

Nová hvězda pro technická zařízení budov, to je vysoce účinné oběhové čerpadlo Calio od KSB. Čerpadlo má univerzální použití, je vhodné pro aplikace ve vytápění, ventilaci a klimatizaci. Uplatní se pro topné systémy, podlahové systémy, kotle/primární okruhy, zásobní nádrže, pro systémy využití solární energie, tepelná čerpadla a recirkulace chladicí vody a další aplikace.

Maximální energetická účinnost a efektivita nákladů

Inovační, energeticky účinné oběhové čerpadlo je více než připraveno pro ErP 2015, a to díky svému vysoce účinnému pohonu a optimalizovanému hydraulickému systému. Vysoce účinná technologie kombinovaná s regulací otáček a s novým režimem Eco Mode poskytuje maximální úspory. Koncepce all-in s integrovaným komunikačním rozhraním šetří investiční náklady a náklady na uvedení do provozu.

Snadné použití a jednoduché nastavení

Oběhové čerpadlo se rychle instaluje a snadno uvádí do provozu s volbou press&turn s integrovaným displejem a symboly, indikujícími provozní stav. Provoz se dvěma čerpadly s automatickým střídáním (integrované rozhraní) umožňuje redundanci. Integrované ochranné a manuální funkce.

Velká diverzifikace výrobků

KSB nabízí široký sortiment velikostí čerpadel do omezených prostorů pro mnoho aplikací oběhového čerpadla Calio od vytápění po chlazení teplotami média od −10 °C do +110 °C. Kompletní rozsah výrobků se světlostmi pro všechna potrubní připojení a standardní rozměry.

calio calio s technické údaje
Technické údaje

Univerzální použití

Vysoce účinné oběhové čerpadlo je vhodné pro aplikace ve vytápění, ventilaci a klimatizaci podle nejrůznějších požadavků.

Použití:

  • Topné a klimatizační systémy, průmyslové závody
  • Jednotrubkové / dvoutrubkové systémy
  • Podlahové topné systémy
  • Kotle/primární okruhy
  • Okruhy zásobních nádrží
  • Systémy solární energie
  • Tepelná čerpadla
  • Recirkulace chladicí vody

Maximální spolehlivost

Společnost KSB nabízí špičkovou kvalitu a poskytuje kompletní servis pro zajištění vysoké spolehlivosti našeho oběhového čerpadla Calio a samozřejmě i ostatních výrobků KSB. Záruční doba prodloužená na dvojnásobek: 4 roky.

Technické podrobnosti a další informace naleznete na stránkách výrobce http://www.ksb.com/calio-cz.


Charakteristické křivky Rio-Eco N

Charakteristické křivky Rio-Eco Z N
 

Charakteristické křivky Calio

Charakteristické křivky Calio S
Typový list