Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelné čerpadlo s dotací. Jaké jsou možnosti?

Využijte dotaci na tepelné čerpadlo a získejte ekologický a úsporný zdroj tepla pro váš dům.

Využijte dotaci na tepelné čerpadlo a získejte ekologický a úsporný zdroj tepla pro váš dům.

Máte v domě drahé elektrické topení? Nebaví vás stále přikládat uhlí do starého kotle či kamen? Využijte dotaci na tepelné čerpadlo a získejte ekologický a úsporný zdroj tepla pro váš dům. Program Nová zelená úsporám je zaměřený na podporu úspory energie a obnovitelné zdroje energie v rodinných domech.

Na co se vztahuje? V rámci oblasti podpory C programu NZÚ můžete získat dotaci na výměnu neekologického zdroje tepla (spalující například uhlí, koks, uhelné brikety). Starý zdroj vyměníte za efektivní ekologicky šetrný zdroj například tepelné čerpadlo, kotel na biomasu či plynový kotel. Dotace se vztahuje i na jeho napojení na soustavu zásobování teplem. Dotaci získáte i na výměnu elektrického vytápění za systém s tepelným čerpadlem.

Kdy a kdo může žádat? Aktuální 3. výzva programu Nová zelená úsporám spuštěná v roce 2015 probíhá v takzvané kontinuální výzvě. To znamená, že žádosti budou přijímány průběžně až do konce roku 2021. Pokud tedy rekonstruujete rodinný dům nebo rovnou stavíte nový, požádejte si o dotaci v programu Nová zelená úsporám. Nemusíte se bát, že byste to kvůli časově omezeným výzvám nestihli. Žádat mohou vlastnící nebo stavebníci rodinných domů, a to jak fyzické osoby, tak i právnické osoby.

Chcete tepelné čerpadlo s dotací a nevíte jak na to?

Kontaktujte nás! Máme pro vás řešení.

Za tým AC Heating


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama